BARTIN / MERKEZ - Vali Tevfik Başakar İlkokulu

Etiket Sonuçları: Bartın

Şbt

Okulumuzda uygulanan Onlar da Bir Zamanlar Çocuktu projesinin bu ay konuğu Bartın Belediye Başkanı Sayın Cemal Akın'dı. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Bilal Yılmaz Çandıroğlu ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mustafa Dilek okulumuzu ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Kas

Bu yıl ilk kez uygulanacak  olan Ara tatil uygulaması ile okulumuz 18-22 Kasım arasında öğrencilere tatil oldu. Tatilde aileleri ile yapabilecekleri etkinlik programı tüm öğrencilere dağıtıldı.  Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Nis

10 Nisan tarihinde okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile kütüphane ve müzeye gezi düzenledik.

Haz

Avrupa Okul Ortaklıkları Ağı e-Twinning Portalı üzerinden yürütülen, geçen yıl uygulanan projelerimiz "Four Seasons Hotel, Keep the 3RS in your head! ve School in my Heart" adlı projelerimiz sonucunda, Avrupa çapında başarılı uygulamalara verilen Avrupa Kalite Etiketi ödülünü almaya hak kazandık.  Başarılı çalışmalarından dolayı öğretmenimiz Güldane Gedik ve öğrencilerini kutlarız.

May

Okulumuz yararına bugün, Yardımseverler Derneği tarafından Gözleme Günü düzenlendi. Gözleme günü etkinliğine çok sayıda yardımsever katıldı.

Nis

Menteşe Kaymakamlığı, Menteşe Milli Eğitim Müdürlüğü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası paydaşlığında yürütülen "Bayrağımın Altında Ne Var?" Projesinde okulumuz Vali Tevfik Başakar İlkokulu Bartın ili adına projeyi yürütmüştür.

Nis

Menteşe Kaymakamlığı, Menteşe Milli Eğitim Müdürlüğü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası paydaşlığında yürütülen "Bayrağımın Altında Ne Var?" Projesinde okulumuz Vali Tevfik Başakar İlkokulu Bartın ili adına projeyi yürütmüş ve proje etkinliklerinden biri olan eş okul için fidan dikme etkinliğini gerçekleştirmiştir.