Etiket Sonuçları: Istiklal Marşı

Mrt

Okulumuz 4-A Öğretmeni Güzin Safranbolulu ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu törenle İstiklâl Marşı nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma töreni yapıldı.  Yapılan tören sonrasında İstiklâl Marşı nı en güzel okuyan öğrencilerimize ödül töreni yapıldı. Okulumuz 2-A Sınıfı öğrencilerinden Simay KALAN 1. , Bahar ERDEM 2. ve 4-A Sınıfından Aysima KALAN 3. oldu.

Mrt

Okulumuz 4-A sınıf öğretmeni Hakan Kulaksız ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla Istiklâl Marşı ´´nın kabulü kutlandı ve Mehmet Akif Ersoy anıldı.

Mrt

Bugün okulumuzda yapılan törenle 12 Mart Istiklal Marşı ´nın kabulü kutlandı ve Istiklal Marşı ´nın yazarı Mehmet Akif Ersoy anıldı.  3-A sınıfı öğretmeni Hakan Kulaksız ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu programda,  Istiklal Marşı ´nı en güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.