Etiket Sonuçları: SCHOOL

VALI TEVFİK BAŞAKAR  İLKOKULU AVRUPA´DA 1211 OKUL ARASINDA

Bu yıl ilk kez verilen eTwinning Okulu Etiketi "eTwinning School Label" sonuçları açıklandı. 41 ülkeden 1211 okulun layık görüldüğü etiketi almaya Türkiye´den sadece 179 okul hak kazandı. Bartın 'dan 1 okulumuz, Vali Tevfik Başakar Ilkokulu resmi olarak e-Twinning Okul olmayı başardı.

Bu okullarımız ve öğretmenleri bir çok çalıştaya ve uluslararası hareketliliğe Türkiye´yi temsilen katılabilecekler ve faaliyetlerinde öncelikli hale gelecekler.Projelere ve çalışmalarımıza destek veren  idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2016-2017 Eğitim öğretim yılında, e-Twinning platformu üzerinden gerçekleştirilen uluslararası projelerimiz SCHOOL IN MY HEART,  KEEP THE 3RS IN YOUR HEAD ve FOUR SEASONS HOTEL projelerimiz ulusal kalite etiketi ödülü kazandı.