Vali Tevfik Başakar İlkokulu

GAFFAR MEVKİİ NO17/2 KAŞBAŞI KÖYÜ MERKEZ/BARTIN
Vizyon
Okulumuzu; saygın, güvenilir ve Bartın ilinin en verimli, en huzurlu en kaliteli okulu haline getirmek; gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Biz Vali Tevfik Başakar İlkokulu çalışanları olarak: Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda öz güven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim , Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Başarılar
Okulumuz Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul unvanı kazanmıştır. 2016-2017 Eğitim öğretim yılında 3 uluslararası etwinning projeleri ile ULUSAL KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ ve bir AVRUPA KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ kazanmıştır. 2016 -2017 yılında düzenlenen Atık Pil Toplama yarışmasında 1. Olmuştur. Okulumuz 2017-2018 eğitim öğretim yılında E-Twinning School Label (e-Twinning Okul Etiketi) ödülü kazanmıştır.2019-2020 ve 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Okulum Temiz Belgesini almaya hak kazanmış olup 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı için de güncel bşvurusunu yapmıştır.
Ingilizce
KARAYOLU
ÖĞRETMEN SERVİSİ MEVCUTTUR.
KAŞBAŞI KÖYÜ MERKEZ BARTIN
BARTIN MERKEZ´e 8 KM
Sportif Etkinlikler
Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvaları düzenlenmekte olup 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı´nda İl bazında düzenlenen turnuvada 2.lik kazanılmıştır.
Proje Çalışmaları
E-Twinning Avrupa Birliği Projeleri ve Okulum Temiz Projesi kapsamında çalışmalar yapılmaktadır.