Ekm

Bartın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine okul bahçesine kurulan mobil eğitim aracıyla teorik ve uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1. dönem okul aile birliği toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı. Toplantıya yüksek katılım sağlayan değerli velilerimize teşekkür ediyor, başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi  ve Milli Birlik Günü kutlama etkinliği yapıldı. Etkinlikte şehitleirmizi rahmetle anarken necip Türk Milleri'nin unutulmaz vatan savunmasını gururla hatırladık.

Nis

Okulumuz Tema Gönüllüsü 3A sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmeni Güzin SAFRANBOLULU eşliğinde okul bahçemizde dikilen fidanların bakımı, çevre temizliği ve bahçe inceleme çalışmaları yaptılar. Minik Temacılarımıza ve Sınıf Öğretmenimiz Güzin SAFRANBOLULU'ya teşekkür ediyoruz.

Mrt

Vali Tevfik Başakar İlokulu olarak 18 Mart 2023 Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu zafer, milletimizin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en güzel örneklerinden biridir. Şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Okulumuza Toplum Sağlığı Merkezi'nden gelen sağlık çalışanları, 1. sınıf ve anasınıfı öğrencilerimize Diyabet Hastalığı hakkında bilgilendirme yaptılar.

Mrt

Vali Tevfik Başakar İlkokulu, 8 Mart Kadınlar Günü'nü coşkuyla kutladı. Okulun öğrencileri ve öğretmenleri, kadın hakları ve başarıları konulu bir program hazırladı.  Ayrıca okulun kadın personeline çiçek ve hediyeler verildi.  Programda şiirler okundu, kadınların toplumun temeli olduğu vurgulandı.

Haz

Okulumuz 1-A sınıfı öğrencileri 24 Haziran 2021 tarihinde Trafik Eğitimi'ne katıldı. Trafik Polislerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz uzaktan eğitim sürecinde de olsa,sınıflar bazında kutlamalar gerçekleştirdi.  23 Nisan günü öğrencileri ile online buluşan öğretmenlerimiz, kutlamaları online olarak gerçekleştirdi.

Nis

07.04.2021 tarihinde Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Yusuf HAYRİ, pandemi sürecini değerlendirmek ve öğretmenlerimizle sohbet etmek için okulumuzu ziyaret etti. Nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Vali Tevfik Başakar İlkokulu Müdürü Murat TEZEL, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde okulumuzda çalışan tüm kadın personelimize karanfil vererek,  günlerini kutladı.  Nezaketinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mustafa DİLEK ve Temel Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Yusuf HAYRİ okulumuzda incelemelerde bulundu. Yüzyüze eğitime hazır olduğumuzu belirttiler. Müdürlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.