BARTIN / MERKEZ - Vali Tevfik Başakar İlkokulu

Murat TEZEL - Müdür

1973 yılında Bartın ili Küçükkızılkum Köyü´nde doğdum. İlkokulu Küçükkızılkum İlkokulu´nda, ortaokulu Kızılelma Ortaokulu´nda, liseyi Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesi´nde tamamladım. Üniversite eğitimimi Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı´nda tamamladım. Öğretmenliğe Muş ili Varto İlçesi Yeşilpınar İlkokul´nda başladım. Sırasıyla Bartın Hocaoğlu İlkokulu, Vali Yavuz Erkmen İlkokulu, Bakraçboz İlkokulu, Gerişkatırcı İlkokulu´nda sınıf öğretmenliği, Arıt Aydınlar İlköğretim Okulu, Karahüseyinli İlkokulu´nda okul müdürlüğü yaptım. Halen Vali Tevfik Başakar İlkokulu´nda Okul Müdürlüğü görevini yürütmekteyim. Evli ve bir erkek çocuğu babasıyım.